Start from scratch

Welke apparatuur heb je nodig? Hoe maak je een track? Hoe bouw je een dj-set op? Hoe word je eigenlijk opgemerkt door een label en hoe zit een contract in elkaar? Allemaal vragen die in dit boek uitgebreid beantwoord worden door de belangrijkste spelers uit de dance-industrie. Ze leggen ook uit wat de rol is van managers, publishing companies en rechtenorganisaties als Buma/ Stemra en de allergrootste dj’s van de wereld, zoals Armin van Buuren, Hardwell en Martin Garrix, geven tips & tricks over het mixen, remixen en produceren van je eigen tracks.

Start From Scratch is een onmisbare gids voor de beginnende dj/producer. Een uniek, compleet en overzichtelijk handboek dat je klaarstoomt voor de internationale dj-top

bestel em HIER!

18 december 2016 / by / in
Hoe word ik DJ?

De ‘Hoe Word Ik DJ?’ workshop tour komt terug! Na het succes van de eerste reeks in 2014 en de opvolger ‘Hoe Word Ik Producer?’ in 2015 brengt Nick Wijnand ‘Hoe Word Ik DJ?’ terug op diverse locaties in Nederland en België.

Hoewel het vak bijzonder populair is en YouTube bomvol staat met filmpjes over DJ’s zijn er maar weinig plekken waar je terecht kan met jouw vragen. Daarom organiseren we een vernieuwde reeks workshops voor zowel beginnende als gevorderde DJ’s en geïnteresseerden. Tijdens de workshop krijg je allerlei informatie over het vak van Nick Wijnand, al bijna 20 jaar als DJ werkzaam. Een praktische en vooral ook leuke workshop vol tips en tricks, gebaseerd op eigen ervaringen en verhalen van collega’s uit het vak.

De workshop bestaat dit jaar uit drie onderdelen. We beginnen met de nieuwste ontwikkelingen rond het DJ-vak. Hoe ziet de business eruit en wat zijn de actuele trends? Vervolgens gaan we praktisch aan de slag met een aantal basic tips. Waar moet je bijvoorbeeld op letten bij het kiezen van je gear? Hoe bereid je een set goed voor? En waar haal je jouw muziek vandaan? Daarna gaan we de diepte in met gevorderde tips die jouw DJ skills een verdere boost zullen geven. Hoe krijg je betere opdrachten en hoe zorg je dat elk optreden top is? En hoe word je eigenlijk een echte ‘grote’ artiest? Natuurlijk is er ook alle ruimte voor vragen en thema’s die jij juist relevant vindt!

Heb je met veel plezier al eens een eerdere workshop bijgewoond? Kom dit jaar vooral weer langs! De DJ-wereld is volop in beweging en er valt veel nieuws te leren. Er is deze ronde nog meer interactie en ook staan er extra veel hands-on tips op het programma.

Meer info vindt je op onze event pagina HIER!

21 november 2016 / by / in
How to be a famous dj

How to be a famous dj?

How do you become a world famous DJ? It’s not just the ambiguous accent, the joggers or cool European name. Watch this step-by-step tutorial and become a DJ yourself!

9 november 2016 / by / in