Openingstijden
  • Maandag :informeer naar de openingstijden!
  • Dinsdag :informeer naar de openingstijden!
  • Woensdag :informeer naar de openingstijden!
  • Donderdag :informeer naar de openingstijden!
  • vrijdag :informeer naar de openingstijden!
  • Zaterdag :informeer naar de openingstijden!
  • Zondag :Closed

Als je graag iedere week les wil krijgen over allerlei DJ Skills op verschillende DJ apparatuur of wilt leren produceren met Ableton is dit helemaal iets voor jou. Voor een vast bedrag in de maand wordt je IDJ College Member en mag je ieder week les volgen en kan je lekker bezig zijn met je DJ Skills. Er worden diverse lessen aangeboden die gaan over de verschillende DJ Skills, specifieke DJ apparatuur of over produceren met Ableton.

Iedere week ga je lekker aan de slag en kan je werken aan je eigen DJ ontwikkeling of producer skills.

Het maakt niet of je beginnend DJ / producer bent of al gevorderd. Er is voor ieder niveau en voorkeur een mogelijkheid.

Er worden diverse lessen aangeboden om zo te zorgen dat ieder met zijn of haar persoonlijke wens iedere week aan de slag kan.

Om ervoor te zorgen dat er voldoende aandacht is voor iedere deelnemer wordt er uitsluitend gewerkt in kleine lesgroepen van maximaal 4 leerlingen. Lessen worden gegeven op maandagmiddag, dinsdagmiddag, woensdag, donderdag en op afspraak. We zijn flexibel ingesteld om er zo voor te zorgen dat je altijd een les kan volgen bij IDJ College.

Om ervoor te zorgen dat je de juiste lessen gaat volgen zal IDJ College met je bespreken welke les(sen) je het beste mee kan starten.

Features
Ableton
Gratis parkeren
Gratis WIFI
Groepsles
Kinderfeestjes tot 6 pers
Koffie
Mashups
Pioneer Rekordbox
Wachtruimte
Norbert de Bot
Reviews
Er zijn nog geen reviews, wilt jij de eerste zijn?
Plaats een review
Prijs/kwaliteitverhouding: Bereikbaarheid (tel/mail): Bereikbaarheid lokatie: Klantvriendelijkheid: