Openingstijden
  • Maandag :10:00 - 23:00
  • Dinsdag :10:00 - 23:00
  • Woensdag :10:00 - 23:00
  • Donderdag :10:00 - 23:00
  • vrijdag :10:00 - 23:00
  • Zaterdag :Closed
  • Zondag :Closed

Leer bij Pro DJ School Amersfoort alles over het DJ en Producer vak, niet alleen het draaien en mixen van muziek maar juist ook het produceren van je eigen tracks en het werken aan een carriere als artiest. Een DJ is een veelzijdig persoon, naast het draaien van muziek maakt hij zijn eigen tracks, doet zijn eigen promotie en is dus een echte ondernemer! Voor alle onderdelen hebben wij de juiste trainingen, opleidingen of korte cursussen met de beste leraren.

Ons lesprogramma

Ons lesprogramma wordt ondersteund door o.a Pioneer DJAbleton live en Steinberg. Onze opleidingen zijn getoetst en goedgekeurd door het CRKBO, en worden door de overheid als beroepsopleidingen erkend.

Voor alle producer opleidingen en trainingen werken wij samen met Pyntago Electronic Music Academy. Je werkt tijdens je opleiding altijd met de beste apparatuur en onze leraren bezitten de meest actuele kennis. Als enige DJ School geeft de Pro DJ School leerlingen de kans om ervaring op te doen op events of in de club. Regelmatig krijg je de kans om te draaien op feesten en diverse locaties. Kijk op Pro DJ School TV voor onze events, interviews met collega DJ’s en tips and tricks. In onze lessen leer je werken met de laatste Pioneer DJ apparatuur. Maak kennis met ons, kom langs op één van onze vestigingen tijdens een open dag of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek, dan kijken we samen naar de beste mogelijkheden voor jou!

Voor direct contact met deze school verzoeken wij je het contactformulier in te vullen bij het formulier hieronder.

Op deze manier kunnen we je het aller snelst te woord staan en gaat alles vanzelf. Alvast hartelijk dank!

Features
Ableton
Gratis parkeren
Gratis WIFI
Kinderfeestjes tot 6 pers
Koffie
Mashups
Pioneer Rekordbox
Wachtruimte
Pro DJ School
Reviews
Er zijn nog geen reviews, wilt jij de eerste zijn?
Plaats een review
Prijs/kwaliteitverhouding: Bereikbaarheid (tel/mail): Bereikbaarheid lokatie: Klantvriendelijkheid:
Related Listings